Garasjeporter

Crawford


I dag er garasjeporten til en garasje eller et produksjonslokale mye mer enn bare inngangen til en parkeringsplass med tak. Moderne garasjeporter kan rulles, svinges, trekkes eller foldes, alt etter hva du foretrekker. De er laget av ulike robuste materialer og kan fås med eller uten elektrisk motor. I tillegg til design og komfort spiller sikkerhetsaspektet en viktig rolle ved valg av garasjeport- Hvilken type som er best for deg, avhenger også av hvor mye plass som trengs i og foran garasjen. Vi i Crawford vil gjøre det så enkelt som mulig for deg å velge riktig leddport. Har du noen spørsmål, kontakt Crawford-forhandlere i ditt område.

Sidegående leddporter .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidegående leddporter .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidegående leddporter .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidegående leddporter .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidegående leddporter .
Magic .
Smart .
Superior .

Leddheiseporten Smart setter en ny bransjestandard for allsidig design, komfort og energieffektivitet.

En Crawford garasjeport gir deg fire ganger så mange fordeler:


Vi legger all vår innsats i å tilby garasjeporter i topp kvalitet med fokus på fire egenskaper:
Allsidighet, funksjonalitet, sikkerhet og varighet. Derfor har du mange muligheter for å tilpasse utseendet, og vi sørger for en teknologi som gjør bruken av garasjeportene enkel og praktisk. En garasjeport er ofte en inngang til huset, og vi må derfor sikre at garasjeporten er solid og sikker. Vi vet at våre garasjeporter tåler tidens tann, og gir derfor lang garanti på våre produkter.
Se vår garantierklæring for mer informasjon.

VARIGHET

Utvidet garanti: Vi gir 10 års produsentgaranti på garasjeporter, inkludert slitasjedeler, 5 års garanti på mekanikk og 2 års garanti på elektronikk i Crawfords portmotorer. Crawford støtter deg med sertifisert, kvalifisert service og et profesjonelt forhandlernettverk. 70 års erfaring som europeisk varemerke garanterer langvarig høy kvalitet.

+

FUNKSJONALITET

Våre leddporter har 42 mm varmeisolerte paneler for optimal energieffektivitet. Portene glir nærmest lydløst og er ekstremt stabile takket være kulelagermonterte trinser og doble drivverk. En gulvtetning med integrert ventilasjon sikrer behagelig klima i garasjen til enhver tid. Optimale tetninger og valgfri toppskinne eller renoveringsgulvskinne gir ekstra komfort for skyveleddporter.

+

ALLSIDIGHET

Du får utallige tilpasningsmuligheter, som et stort utvalg av farger, opptil tre overflatebehandlinger og fem forskjellige modeller fra klassisk til moderne. Du kan tilpasse det slik du ønsker med ulike alternativer innen vinduer og håndtak.

+

SIKKERHET

Den svært robuste utformingen beskytter mot innbrudd – med en godt testet tyverisikring (iht. NEN 5096) som er tilgjengelig ved forespørsel. Tildekkede løpeskinner, trinser og fjærhus gir ytterligere sikkerhet. Vi tilbyr også ekstra sikkerhetsfordeler som fingerbeskyttelse, oppbrytingsvern, fjærsikring og hinderovervåkning.