Vi tilbyr produkter i høy kvalitet og med overlegen teknologi, samt fremragende rådgivning, service og teknisk kunnskap. Du får fordelen av et kompromissløst fokus på design, sikkerhet og bekvemmelighet.

SIKKERHET .
VARIGHET .
ALLSIDIGHET .
FUNKSJONALITET .
TRADISJON .
KVALITET .
SIKKERHET .
VARIGHET .
ALLSIDIGHET .
FUNKSJONALITET .
TRADISJON .
KVALITET .
SIKKERHET .
VARIGHET .
ALLSIDIGHET .
FUNKSJONALITET .
TRADISJON .
KVALITET .
SIKKERHET .
VARIGHET .

Crawford GmbH, grunnlagt i 1946, tilhører en større svensk gruppe, og har operert som Entrematic i denne organisasjonen siden 2012. Crawford har et stort utvalg av systemer som leddporter, helporter og rulleporter, og tilbyr produkter for ethvert behov. I mange tiår har vi kunne kalt oss en av Europas største portprodusenter. Derfor fortsetter vi å markedsføre våre produkter under merket Crawford.

Entrematic er et nytt og innovativt selskap som dekker hele bredden av automatiske inngangssystemer. Ved siden av Crawford står de også bak merkene Dynaco, EM og Ditec – en kombinasjon av spesialiserte produktmerker som står for førsteklasses kvalitet, rask levering og fremragende kundeservice. Crawford er et velkjent merke innen inngangsprodukter, med banebrytende teknologi både for private og industrielle bruksområder.

Under paraplymerket Entrematic ønsker vi å inspirere våre kunder med et bredt produktsortiment innen porter, dører og automatiseringsløsninger, samt omfattende støtte fra våre spesialdistributører. Vi tilbyr produkter i høy kvalitet og med overlegen teknologi, samt fremragende rådgivning, service og teknisk kunnskap. Som sluttbruker har du fordelen av et kompromissløst fokus på design, sikkerhet og bekvemmelighet.