Leddheiseporter med moderne stil

Er du på utkikk etter en garasjeport som gir deg mye plass, men som selv ikke krever mye plass? Da er en leddheiseport akkurat det du trenger. I stedet for å svinge ut, slik helporter gjør, åpnes leddheiseporten vertikalt oppover. Mekanismen likner på en rulleport. Men i dette systemet består portbladene av flere paneler ("seksjoner") som er koblet sammen med hengsler, plassert horisontalt over hverandre og foldes etter hverandre opp i garasjetaket når porten åpnes.

Den ideelle løsningen for garasjer i nærheten av veien

Plassbesparende leddporter gjør at du kan parkere rett foran garasjen. De gir romslige gjennomkjøringsåpninger, og er perfekte for små steder og små garasjer som er bygget nær gangveier og gater. Panelkonstruksjonen gir også et helhetlig estetisk inntrykk som er behagelig å se på.

Våre leddheiseporter har mange muligheter

Symbol med tannhjul som virker sammen

Først og fremst sikrer de 42 mm tykke panelene med kjerne av isolasjonsskum og varmeskille en varmeisolasjon man bare kan finne i en leddport. Boarealer over eller ved siden av garasjen utsettes ikke lenger for kalde gulv. Man snakker om etterisolerte garasjer med riktig leddport som kan være egnet til å lagre vin eller hageplanter. Men energieffektivitet blir stadig viktigere, uansett hva du lagrer i garasjen. Med en Crawford leddport blir isolasjonen enkel.

Symbol med piler som peker i ulike retninger

Utvalget av Crawford leddheiseporter er nærmest ubegrenset. Velg mellom en rekke egenskaper for å finne din personlige favoritt. Du kan velge blant 3 overflatealternativer, 5 garasjeportmodeller, fra sofistikert til enkel til minimalistisk stil, og kan også selv velge farger! I tillegg til de mange standardfargene med ferdige overflater, har du alltid muligheten til å velge den RAL-fargen du foretrekker.


Hvilken leddheiseport du velger, avhenger av hvilket type hus det gjelder. Om det er et hus plassert på landet eller i byen, av tre eller murverk, lite eller stort: Huset har sin egen stil – og den kan understrekes med en passende leddheiseport. Hos Crawford finner du akkurat den garasjeporten som understreker og utfyller helheten i din bolig. Et vakkert syn for deg og alle rundt.

Img

Med mer enn 40 standardstørrelser dekker vi nesten alle behov, men skreddersydde løsninger på millimeteren er heller ikke noe problem med Crawford leddheiseporter – vi produserer dem daglig. Vi kan derfor også tilby garasjeleddporter i uvanlige formater og brede versjoner. Med Crawford finner du garantert den riktige porten for hjemmet ditt!

Quality

Til tross for mange små, bevegelige deler, gir vi 10 års full garanti også på leddporter – inkludert slitasjedeler og portoverflate! Mer informasjon i vår garantierklæring.