Superior leddport

Den rette løsningen for perfeksjonister. Førsteklasses sikkerhet og stabilitet kombinert med et imponerende utvalg tilbehør for å skreddersy leddheiseporten til garasjen din.

Sikkerhet

Crawford

Fordi din sikkerhet er vår fremste oppgave

Symbol av skjold

Det du har i garasjen, er gjerne mer verdifullt enn du er klar over. Derfor tilbyr vi ekstra beskyttelse mot innbrudd med Crawford Superior: SKG-sertifisert Innbruddsbeskyttelse iht. den nederlandske standarden NEN 5096.

Vi tilbyr også maksimal beskyttelse mot personskader. Alle bevegelige deler i Crawford Superior-serien, som trinser, spor og trekkfjærer, er fullstendig tildekket, slik at det ikke er fare for at noen berører dem. I tillegg er panelene i våre leddporter ergonomisk utformet, slik at hvis man skulle berøre bøyningsområdet på panelet mens døren er i bevegelse, blir fingrene skjøvet ut. Og ikke nok med det: Takket være de 42 mm tykke, isolerte panelene sikrer de høy klimastabilitet og optimal varmeisolasjon.

Særlig Crawford Superior gir effektiv værbeskyttelse takket være elastiske tetninger som gjør garasjen vanntett. En ventilasjons-tverrseksjon i gulvtetningen sikrer tilgang til frisk luft ved behov.

Selv om garasjeporten skulle komme til skade, er du på den sikre siden med vår 10 års garanti på absolutt alle portkomponenter.

Som du forstår beskytter våre porter mot tapet av viktige ting: Helse, energi og penger.