Crawford garasjeportmotorer – praktiske, pålitelige og trygge

Crawford garasjeporter kan enkelt åpnes med våre MAGIC garasjeportmotorer.

Din automatiske portmotor med ekstra sikkerhet og trygghet

En Crawford garasjeportmotor er praktisk, og du kan stole helt og fullt at den ivaretar din egen sikkerhet. Selvlåsingsutstyr forhindrer uautorisert åpning fra utsiden ved hjelp av en automatisk låsemekanisme. Koden for fjernstyringen endres automatisk etter bruk. Med over 1 million muligheter er Smart-fjernkontrollen umulig å hacke. Og du trenger ikke å bekymre deg hvis barn leker i garasjen. Den elektroniske garasjeportåpneren har intelligent elektronikk som reverserer porten dersom den registrerer selv små hindringer. Du kan også glede deg over å vite at herligheten dessuten ser godt ut.

Komfort takket være funksjonell design

Våre Crawford Magic-portmotorer gir fremragende komfort som du kan nyte hver eneste dag. Med en hastighet på 210 mm/sekund (uten last) under åpning er Crawford Magic-garasjeportmotoren blant de raskeste på markedet. Døren åpnes på et øyeblikk. Til tross for den høye kraften er Crawford Magic ekstremt økonomisk: med standby-strømforbruk på bare 2 watt er strømforbruket halvert sammenliknet med forgjengeren.

Nyttig tilbehør

Vi leverer ikke bare perfekte garasjeportmotorer, men også det ideelle tilbehøret alle trenger. Nøkkelbrytere for overflater eller innfelt installasjon er ofte løsningen hvis du har glemt eller rotet bort døråpneren. En et fjernstyrt talltastatur aktiverer den elektriske garasjeporten uten fjernstyringen. Du kan oppgi personlig kode, og kan enten kjøre eller gå inn i garasjen. Fotoceller forhindre døren fra å lukkes automatisk hvis lysstrålen brytes av en person eller en gjenstand. Sikkerhetskontaktlisten med integrert optisk sensor (tilleggsutstyr) utløser umiddelbar reversering av porten dersom sensoren registrerer selv den minste hindring.