Industriporter og lastesystemer fra Normstahl

Vår mangeårige erfaring som produsent av industriporter gjør oss til den ideelle partneren for logistikkløsningene dine. I tillegg til topp funksjonalitet tar vi hensyn til dine behov for driftsprosedyrer, prosesskjeder og kvalitet når vi produserer din neste industrileddport. Våre industriporter kan tilpasses så de passer til alle slags forhold – enten det er for en gammel eller ny bygning. Våre spesialistforhandlere står på din side med all sin kunnskap innen rådgivning, planlegging, service og vedlikehold.

Normstahl industriporter er en fremragende løsning for bruk i industri- og næringssammenheng. Ettersom portene åpnes oppover, forblir hele plassen foran og bak inngangen tilgjengelig, slik at hver eneste centimeter kan utnyttes optimalt. I tillegg til hallporter leverer vi også passende lasteramper som dekker avstanden mellom bygningen og lasteområdet på kjøretøyet, og bidrar til å redusere unødig ventetid ved rampen. Porttetninger kompletterer konstruksjonen og sikrer at portåpningen blir et perfekt snitt.

Symbol med industriport

Normstahl industrileddporter for din bedrift

Våre industriporter kan tilpasses til enhver situasjon – enten de skal inn i en gammel eller en ny bygning. TTakket være profesjonell spesialtilpasning tilbyr vi ulike typer industriporter for å imøtekomme bedriftens behov. Alle industrileddporter kan utstyres med forskjellig tilbehør og også utseendet kan tilpasses. En Normstahl industriport integreres derfor sømløst i bygget det skal inn i.

Løsninger for spesielle behov

Uansett formålet ved bygningen vil våre lagerporter bidra på en pålitelig og effektiv måte. De er svært funksjonelle og veldig robuste, samtidig som de har et tiltalende ytre. Normstahl leddporter for bruk i industribygg åpnes oppover. Det betyr at hele portåpningen er åpen under gjennomkjøring, og at hele plassen foran og bak åpningen ikke okkuperes. Slik kan du utnytte hver eneste centimeter til logistikken. Dette funksjonsprinsippet sikrer problemfri drift og reduserer faren for skader på kjøretøyer og utstyr. Våre spesialiserte Normstahl-forhandlere i nærheten av deg hjelper deg gjerne med planlegging av neste industrileddport.

Solid, varig, økonomisk

Den lange levetiden på våre industriporter gir foretaket ditt en annen fordel: produksjonen og logistikken vil veldig sjeldent bli forstyrret av vedlikehold eller utskifting i årene fremover. Du kan stole på at en Normstahl industrileddport fra Entrematic er solid. Den er pålitelig – uansett hvilke belastninger den utsettes for.