For å hjelpe deg å forstå hva garasjen skal brukes til, har vi satt opp en liste over ideer, løsninger og brukseksempler. Vi håper de følgende artiklene kan gi deg noen gode og nyttige råd.

Ideer og løsninger som gjør det beste ut av garasjen.


I dag brukes ikke garasjen bare til å beskytte bilen, sykler eller planter mot tyveri eller harde værforhold. Våre nye levevaner har gjort garasjen til et oppholdsrom.
Noen av verdens største selskaper har startet opp i en garasje. Garasjer brukes ofte til å lagre vin, male båter, komponere musikk, reparere biler og motorsykler, eller til og med praktisere yoga i! Det betyr nye forventninger og muligheter: Bit for bit gjøres garasjen om fra en betongkasse til et klimatisert rom med individuelt interiør og egne tekniske løsninger, der både funksjon og estetikk avhenger av hva den skal brukes til.
Og selvsagt har fenomener som det såkalte "internet of things" og smarthus nådd frem til garasjen. Smarthusløsninger bygges inn i garasjen, og slikt utstyr blir en del av daglige rutiner. Garasjeporten er ikke noe unntak fra denne trenden.